Fysiotherapie Alphen aan den Rijn

Wanneer u pijn heeft bij het bewegen, bijvoorbeeld door een blessure of een ongeval, of u heeft spierpijn of peesproblemen, dan wilt u hier natuurlijk zo snel mogelijk van af. De fysiotherapeuten van Den Daas Fysiotherapie Alphen aan den Rijn helpen u hierbij.

De gediplomeerde fysiotherapeuten van Den Daas Fysiotherapie weten wat de krachten en limieten van het menselijk lichaam zijn en hoe we uw gewrichten en spieren weer in balans kunnen brengen. Door middel van massages en speciale stimulatietechnieken kunnen wij uw klachten in een aantal sessies verminderen of zelfs laten verdwijnen.

Wat is fysiotherapie

Fysiotherapie is een behandelmethode voor klachten aan spieren, banden, gewrichten en zenuwen. Dit wordt ook wel je bewegingsapparaat genoemd.

De fysiotherapeut behandelt u, met als doel uw klachten te verminderen. Fysiotherapie helpt om uw lichaam zo goed mogelijk te laten functioneren en dat ook zo te houden.

De meest reguliere behandelingen van een fysiotherapeut bestaan uit oefeningen en massage. Deze twee worden vaak ook gecombineerd.

Tevens kunnen we bij Den Daas Fysiotherapie Alphen aan den Rijn reguliere fysiotherapie combineren met één van de andere specialisaties, zoals bijvoorbeeld manuele, dry needling  of shockwave therapie.

Uw eerste afspraak bij Den Daas Fysiotherapie Alphen aan den Rijn

U kunt terecht bij Den Daas Fysiotherapie Alphen aan den Rijn via een verwijzing van de huisarts, maar ook op eigen initiatief.

Tijdens uw eerste afspraak zullen we kennis maken en inventariseren wat uw klachten zijn. Wij zoeken uit wat het probleem is, hoelang het al speelt en wat mogelijk de oorzaak is.

Aan de hand van dit gesprek stellen wij voor u vervolgens een op maat gemaakt behandelplan op.

Fysiotherapie op maat

Fysiotherapie is maatwerk.

Elk mens is anders, elke klacht is anders en elk lichaam reageert anders.

Daarom is ook elk behandelplan anders. Het gehele behandelplan is afgestemd op wat voor u de beste behandeling is.

En indien het nodig blijkt te zijn passen wij dit plan ook gewoon aan, want wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om naar uw lichaam te luisteren.

Bovendien krijgt u na afloop van sessies tips en oefeningen mee, om ook op de lange termijn uw lichaam pijn- en klachtvrij te houden.

Afspraak maken bij Den Daas Fysiotherapie Alphen aan den Rijn

Heeft u lichamelijke klachten en wilt u daar vanaf?

Wacht niet langer en neem vrijblijvend contact op met Den Daas Fysiotherapie Alphen aan den Rijn via info@dendaasfysiotherapie.nl of bel 0172 491 888

2021 Fysiotherapie Den Daas - Handcrafted By CodeBridge