Nick den Daas

Nick den Daas

Nick den Daas, eigenaar en oprichter van Den Daas Fysiotherapie is een bekend begrip binnen Alphen aan den Rijn. In de 36 jaar dat hij als fysiotherapeut werkzaam is, heeft hij specialisaties gevolgd binnen verschillende therapeutische gebieden zoals Manuele therapie, Shockwave therapie, Dry needling en Orofasciale fysiotherapie. Voor Nick staat persoonlijke aandacht en benadering hoog in het vaandel. Er is altijd ruimte voor overleg tijdens en voorafgaand aan behandelingen. En als het zinvol is om uw behandeling aan te vullen met technieken uit een van zijn andere disciplines, dan is dit ook geen probleem. U bent dus in goede handen.

Nick staat ingeschreven bij het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF), Nederlandse Vereniging van Manuele therapie (NVMT) en de Nederlandse Vereniging voor Orofasciale Fysiotherapie (NVOF).

 

Leo Tissink

Leo Tissink

Leo Tissink is inmiddels ruim 29 jaar werkzaam als fysiotherapeut. Naast fysiotherapie is hij bovendien gespecialiseerd in Manuele therapie. In Leo’s visie is het belangrijk voor een goede fysiotherapeut om de mens achter de klachten te kennen. Om tot een effectieve behandeling te komen is het nodig om voor iedereen de tijd te nemen, om de oorzaken van de klachten¬†duidelijk in kaart te brengen en op de juiste manier te behandelen. Hij heeft een speciale interesse in ouderenproblematiek en zelfredzaamheid, en is ook op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen op dit therapeutisch gebied.

Leo staat ingeschreven bij het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF), en de Nederlandse Vereniging van Manuele therapie (NVMT)

2017 Fysiotherapie Den Daas - Handcrafted By CodeBridge